sudan.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Sudan

Fastighet till salu i Sudan
Sudan är en afrikansk stat. Den gränsar till Egypten i norr, med Röda havet i nordost, med Eritrea och Etiopien i öster, med södra Sudan i söder, med Centralafrikanska republiken i söder. väst, med Tchad i väster och Libyen i nordväst.
Dess huvudstad är Khartoum.
Sudan är ett tillstånd i allvarliga svårigheter eftersom det har plågats av inbördeskrig i 20-talet. Den ekonomiska situationen har förvärrats trots sanktionerna från Förenta staternas sida.
Bygg- och fastighetssektorn är en av de få som bidrar till att förbättra Sudans BNP.
Trots den komplicerade perioden och den ekonomiska krisen fortsätter huvudstaden Khartoum att se orimliga priser på fastigheter till salu i Sudan, även markpriset i Khartoums centrala områden är högt.
Det råder ingen tvekan om att det i detta ögonblick inte är lämpligt att besöka Sudan, men för de hänsynslösa, som fortfarande tror att de kan göra affärer genom att investera i fastigheter till salu i Sudan, kan vi ge dig råd på olika platser.
Sannerligen kan huvudstaden Khartoum erbjuda de bästa egenskaperna till salu i Sudan, både för att den ligger längs floden Nilen och för att den är den stad som kan erbjuda fler alternativ och infrastruktur.
Det bästa kvarteret att leta efter egendom till salu är definitivt Bahri i norra huvudstaden.
En annan intressant plats är Port Sudan, livlig och kommersiell tack vare sin hamn.
På motsatt sida av floden Nilen precis framför Khartoum kan vi se Omdurman som inte har antal fastigheter till försäljning av huvudstaden men som säkert kan erbjuda intressanta investeringsmöjligheter.

Karta, prisutveckling och statistik

Närliggande fastigheter

Midtown Projekt & Utveckling Ledande fastighetsmarknadsföring i Sudan och Mellanöstern Projektet består av mark + mezzanine + 7 våningar Det ligger...
Cod. 34172

Försäljning Byggnad, Sudan, Khartoum, Khartoum, Khartoum 3, Victoria st

6,845,558.55SEK
Försäljning
Byggnad

560 m²
Bygga 4 våningar, 4 lägenheter, halv lägenhet i toppen, ca 20 rum, 8 badrum, 4 kök, enda mark, 3 öppna platser, 7 minuter från flygplatsen. totalt...
Cod. 29647

Försäljning Exploateringsmark, Sudan, Khartoum, جنوب الخرطوم, جنوب الخرطوم

727,340.60SEK
Försäljning
Exploateringsmark

500 m²
Sale Lands Madinah central och Dream (intyg om forskning) storlekar och olika priser lämpliga direkt från ägaren. Telefon: 00249925195094 Watts  14 l...
Cod. 27315

Försäljning Lantbruk, Sudan, Khartoum, Khartoum, Khartoum

Reserved negotiation
Försäljning
Lantbruk

28000 m²
till salu
Karta, prisutveckling och statistik
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB